1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Evine aldığına pişman oldu
Evine aldığına pişman oldu

Evine aldığına pişman oldu

Lefkoşa’da evinde kaldığı arkadaşının laptop ve telefonunu çalmakla suçlanan Özgür Salih mahkemeye çıkarıldı

A+A-

Lefkoşa’da evinde kaldığı arkadaşının laptop ve telefonunu çalan zanlı Özgür Salih tutuklanarak dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıç Seran Bensen huzuruna çıkarıldı. Mahkeme çaldığı eşyaları başka birine vermekle suçlanan zanlı aleyhinde 3 gün tutukluluk emri verdi.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru İbrahim Toz olayla ilgili bulguları aktardı. Toz, zanlı Özgür Salih’in 7 Temmuz tarihinde Lefkoşa’da evinde kaldığı arkadaşı C.M’ye ait laptop ve cep telefonunu çaldığı söyledi. 

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.