1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Eylem olumlu sonuç verdi
Eylem olumlu sonuç verdi

Eylem olumlu sonuç verdi

Bağımsız Şoför Okulları ve Sürücü Kursları Birliği’nin, geçtiğimiz gün yaptığı eylem olumlu sonuç verdi.

A+A-

Bağımsız Şoför Okulları ve Sürücü Kursları Birliği’nin, geçtiğimiz gün sınav yerlerindeki sıkıntıların çözülmesi için yaptığı eylem olumlu sonuç verdi. Birlik Başkanı Emirzade Tilki, Haberci’ye yaptığı açıklamada, Ulaştırma Bakanlığı ile anlaşma sağlandığını ve Alayköy sanayi bölgesindeki eksikler giderilene kadar, sınavların Ortaköy’de yapılacağını söyledi. Tilki, bakanın kendilerini aradığını, görüşmeye gittiklerini ve uzlaştıklarını ifade etti.

 “SINAVLAR ORTAKÖY’DE OLACAK”

Başkan Tilki, Alayköy sanayi bölgesinde tuvalet, tabela ve yol çizgileri olmadığını hatırlatarak, düzenlemeler yapılana kadar sınavların Lemar’ın arkasında yapılacağını belirtti. Müfettişlik ofisinin daha önce Ortaköy’de olduğunu dile getiren Tilki, ofisin KTHY binasının civarında kalacağını kaydetti. Tilki, “Bir iki haftaya kadar, yani sanayi bölgesi tamamen düzenlenene kadar kamyon ve otobüs sınavları Ortaköy’de olacak” ded

“SINAVLAR PAZARTESİ BAŞLAYACAK”

Tilki, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Cuma gününe kadar sınavları askıya aldığımızı söylemiştik. Dersler zaten devam ediyor. Pazartesi’den itibaren de sınavlarımızı yapacağız. Ayrıca sanayide gözlemlediğim kadarıyla insanlar soldan değil sağdan gidiyor. Salı günü orada sınav yapıldı ve müfettişlerin bir tanesi tehlike geçirdi. Bir kepçe ile çarpışıyordu. Bizim müfettişlerimizin bakanlığa şikâyette bulunması, bizim açımızdan da iyi oldu.”

“YANLIŞ YANSITILDI”

Yapılan eylemin farklı yansıtıldığını söyleyen Tilki, “Sanki biz tüzükler karşısında eylem yaptık ama tüzükler karşısında yapsak, ada genelinde yapardık. Biz sadece Lefkoşalılar olarak yaptık. Olayı saptırmasınlar” dedi. Tilki, tüzükler konusunda avukat ile önceden bakanlığa gittiklerini ve kendilerine 9 taneden 6 tanesinin düzenleneceğinin sözünü verdiklerini ifade etti.

Haberin devamı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.