1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Eylem sonuç verdi sözleşme imzalandı
Eylem sonuç verdi sözleşme imzalandı

Eylem sonuç verdi sözleşme imzalandı

Kamu Araçları İşletmecileri Birliği, 10 aydır ödemelerin yapılmadığı ve bakanlıkla birlikte hazırlanan protokolün imzalanmadığı gerekçesiyle eylem yaptı.

A+A-

Kamu Araçları İşletmeciler Birliği KAR-İş ile Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı anlaştı. İki taraf arasında 2018-2019 eğitim yılında öğrenci taşımacılığı için sözleşme imzalandı

Sözleşmeye KAR-İŞ Başkanı Fuat Topaloğlu ile Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit imza atarken, toplantıda Maliye Bakanı Serdar Denktaş da hazır bulundu

Topaloğlu: İki taraf için de net ve şeffaf bir sonuç çıkarıldı 

KAR-İŞ Başkanı Fuat Topaloğlu kaç tane öğrencinin hangi okula gittiğinin çalışmasının yapıldığını, ortaya iki taraf için de net ve şeffaf bir sonuç çıkardıklarını aktardı.  Topaloğlu, “Önemli olan iki tarafın da protokole sadık kalmasıdır” dedi. 

Özyiğit: Uzlaşıya varmanın huzuru içerisindeyiz 

Özyiğit de antlaşmaya imza atmadan önce yaptığı açıklamada, anlaşmaya imza atmakta biraz geç kaldıklarını ancak bir uzlaşıya varmanın huzuru içerisinde olduklarını söyledi.

Geçmiş yıllarda yapılan bazı uygulamalarda bazı aksaklıkların tespit edildiğini, bu tespitlerin Maliye Teftiş İncelme Kurulunda olduğunu kaydeden Özyiğit, çıkan sonuca bağlı olarak ise gerekiyorsa hukuki işlem başlatılacağını söyledi.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.