1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Feci kaza: 3’ü ağır, 4 yaralı
Feci kaza: 3’ü ağır, 4 yaralı

Feci kaza: 3’ü ağır, 4 yaralı

Girne-Lefkoşa anayolunda bu sabah saat 02.00 sıralarında meydana gelen kazada, 3’ü ağır 4 kişi yaralandı.

A+A-

Kazada, 22 yaşındaki Günay Görgüner, 21 yaşındaki Doğancan Örskıran, 21 yaşındaki Abdülkerim Ahmed Almohamnad ağır, 30 yaşındaki Hatice İnler ise hafif yaralandı. Aynı istikamette seyreden iki arabanın karıştığı kazada, sürücülerden biri arabaya sıkıştı. Yaralı, itfaiyenin yardımıyla arabadan çıkarıldı. 3’ü erkek, 1’i de kadın olan yaralılar, ambulanslarla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gazetemizin baskıya girdiği saat 04.00 sıralarında polisin kazayla ilgili tahkikatı devam ettiğinden, kazanın oluş şekli ve yaralıların hangi araçlarda olduğuyla ilgili bilgi netleştirilemedi.

Önündeki araca çarptı

Girne-Lefkoşa anayolunda CMS treninin bulunduğu noktada meydana gelen kazaya birçok kişi şahit oldu. Görgü tanıkları, KK 704 plakalı beyaz renk aracın Girne’den Lefkoşa’ya doğru seyrettiği sırada arkasından gelen MD 967 plakalı aracın çarpmasıyla savrulduğunu ve yol kenarında duran aydınlatma direğine sol yan kısmıyla çarptığını söyledi. Aynı görgü tanıkları, MD 967 plakalı aracın ise, önündeki araca çarptıktan sonra süratle yola devam ettiğini ve çarpma noktasından yaklaşık 100 metre uzakta, takla attıktan sonra yan kısmı üzerinde durduğunu belirtti. İddiaya göre, MD 967 plakalı aracın sürücüsü çok süratliydi; KK 704 plakalı aracın sürat ibresi ise 75 kilometrede takılı kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.