1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan taraftara serzeniş: Satmayın beni!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan taraftara serzeniş: Satmayın beni!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan taraftara serzeniş: Satmayın beni!

Fenerbahçe'de kötü gidişatın üzerine bir de 20 yıl sonra Galatasaray'a Şükrü Saraçoğlu'nda kaybedince taraftar adeta çıldırdı. Ali Koç'la da sorun yaşayan bazı taraftarlar, Başkan Koç'u kızdırdı. Ali Koç, tribünlerden atlayarak bazı kişilerle tartıştı ve

A+A-

Fenerbahçe'nin 20 yıldan sonra Galatasaray'a kendi evinde kaybetmesi, ligdeki kötü performansla birleşince sinirler iyice gerildi.

Hem taraftar hem de yönetim tarafında oldukça gergin görüntüler ortaya çıkarken, tribünlerin özellikle Ersun Yanal'a olan tepkisi hayli büyüktü.

Ersun Yanal'a gösterilen tepkiden Ali Koç da nasibini aldı ve Protokol Tribünü altındaki bazı taraftarlar, Ali Koç'la tartışma yaşadı.

Sakinliğiyle bilinen Ali Koç, bu tartışmanın üzerine kendi bulunduğu yerden Fenerium tribününe atlayarak taraftara tepki gösterdi.

Araya giren kişiler tarafından olay yerinden uzaklaştırılan Başkan Ali Koç'un giderken "Satmayın beni" şeklinde isyan ettiği göze çarptı.

lınan ilk haberlere göre Fenerium tribünündeki bazı kişiler, Ali Koç'a ağır küfüler etti ve Koç, bu küfürlere kayıtsız kalamadığı için tepki göstermek amacıyla karşı tribüne atladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.