1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe’de ilk hedef Sokratis
Fenerbahçe’de ilk hedef Sokratis

Fenerbahçe’de ilk hedef Sokratis

Sezonun ilk bölümünde defanstaki hatalardan çok çeken sarı lacivertliler, Arsenal’ın Yunan yıldızına kanca attı. Sportif Direktör Emre Belözoğlu, 32’lik stopere Londra’da 2 yıllık kontrat önerdi.

A+A-

STOPER bölgesine transfer yapmak isteyen Fenerbahçe'nin transfer listesinin ilk sırasında Arsenal'ın Yunan yıldızı Sokratis var. İngiliz ekibinde düşünülmeyen tecrübeli savunmacı, oynayabileceği bir kulübe gitmek istiyor. Kontratının son 6 ayına giren 32 yaşındaki futbolcunun devre arasında bonservissiz olarak ayrılmasına izin verileceği belirtiliyor. Fenerbahçe de ihtiyacı olduğu bu transferi bedelsiz olarak bitirmeyi planlıyor.

SENELİK 2.5 MiLYON

FENERBAHÇE'NiN çalışmalara hız verdiği de ortaya çıktı. Kısa süre önce Londra'ya giden Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun Sokratis ile bir araya geldiği öğrenildi. Yunan futbolcu, Pelkas'tan Fenerbahçe hakkında bilgi aldı. Teknik Direktör Erol Bulut'un da onay verdiği bildirildi. Olympiakos'tan da teklif alan Sokratis'e Fenerbahçe 2.5 milyon Euro'dan 2 yıllık kontrat önerdi.

SADIK ÇİFTPINAR GİDEBİLİR

SOKRATIS'IN transfer edilmesi halinde ise stoper hattından Sadık Çiftpınar'ın gönderilmesi planlanıyor. Sadık, bir Anadolu kulübüne kiralanacak ya da bonservisiyle satılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.