1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe’de sakatlık kabusu
Fenerbahçe’de sakatlık kabusu

Fenerbahçe’de sakatlık kabusu

Samatta, Tolga, Ademi, Novak, Nazım, Gökhan, Jose Sosa ve Perotti’nin sıkıntılarının adale ve kasığa bağlı olması teknik heyeti düşündürüyor.

A+A-

Fenerbahçe’nin başı sakatlıklarla dertte. Önceki gün Diego Perotti, Lemos ve Ademi'de zorlanmaya bağlı yırtık meydana geldiği açıklanmıştı. Fenerbahçe'de buna benzer durumlar sezon başından beri yaşanıyor. Sosa, Tolga, Samatta, Novak, Nazım ve Gökhan Gönül de aynı dertten dolayı sahalardan uzak kalmıştı. Sakatlıkların darbeye bağlı olmadan adale ile kasık bölgesinde yoğunlaşması, teknik heyeti kara kara düşündürmeye başladı.

Sağlık heyeti de sakatlıkların önüne geçmek için oyuncuları en küçük ağrı hissettiğinde antrenmanlara çıkarmayacak ve bu şekilde daha uzun süreli sakatlıklardan koruyacak.

MECBURİ ROTASYON

Erol Bulut, Denizlispor maçı için 11 kurmakta zorlanıyor. Zorunlu rotasyona gidecek olan Bulut'un ilk planı; Altay, Gökhan, Tisserand, Serdar, Caner, Ozan Tufan, Sosa, Thiam, Ferdi, Pelkas ve Cisse'den oluşan ilk 11'i sahaya sürmek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.