1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'de top Emre Belözoğlu'nda! Erol Bulut dönemi sonrası
Fenerbahçe'de top Emre Belözoğlu'nda! Erol Bulut dönemi sonrası

Fenerbahçe'de top Emre Belözoğlu'nda! Erol Bulut dönemi sonrası

Fenerbahçe'nin Emre Belözoğlu idaresinde özellikle akan oyundaki verimliliği istatistiklere de yansıdı.

A+A-

Öte yandan Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin Alanyaspor maçı öncesi cezalı duruma düşmesiyle Emre Belözoğlu'nun maç planı da değişecek. Takımın başına çıktığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Belözoğlu'nun önünde iki seçenek bulunuyor.

 Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa'yı konuk ettiği maça ilk 11'de başlayan İrfan Can Kahveci, 42. dakikada Varga'ya yaptığı faul nedeniyle sarı kart görürken cezalı duruma düştü.

İrfan Can Kahveci'nin bu hafta Aytemiz Alanyaspor'la oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek olmasıyla üst üste iki hafta kazanan ve kadroyu bozmayan Emre Belözoğlu'nun planları sekteye uğradı.

OSAYİ YA DA OZAN TUFAN 

Pas oyununun en temel parçalarından biri olan İrfan Can'ın yokluğunda Emre Belözoğlu, iki ihtimali değerlendirecek. İlk seçenek kanat orjinli Osayi-Samuel'i bu pozisyonda değerlendirmek.

İkinci ihtimal ise Ozan Tufan'ın sağ kanatta görev alması. Kanatlarda ayağı iyi oyuncuları tercih eden Belözoğlu, Ozan'ın  bu bölgede değerlendirmesi durumunda orta sahada oluşacak boşlukta Luiz Gustavo'yu değerlendirecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.