1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ferit Açıkyıldız anıldı
Ferit Açıkyıldız anıldı

Ferit Açıkyıldız anıldı

Ötüken Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İskele Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleştrilen merhum Ferit Açıkyıldız halısaha anı futbol turnuvası tamamlandı.

A+A-

Ötüken Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İskele Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleştrilen merhum Ferit Açıkyıldız halısaha anı futbol turnuvası tamamlandı. Ötüken Spor Kulübünde uzun yıllar futbolcu yönetici olarak çok önemli hizmetleri olan merhum Ferit Açıkyıldız anısına her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuva iki kategoride gerçekleştirildi. İskele Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleştirilen 7.Ferit Açıkyıldız halı saha anı futbol turnuvası 8 yaş kategorisi (2014 doğmlu) ile büykler olmak üzere iki jategoride yapıldı.  

Şampiyonlar

Kuzucuk halı sahasında futbol federasyonuna bağlı hakemlerin yönettiği 7.Ferit Açıkyıldız halı saha anı futbol turnuvası 8 yaş grubu (2014 doğumlu) kategoride 4 takımın mücadele ettiği turnuvada Mağusa Türk Gücü, Cihangir’i 2-1 mağlup ederek şampiyon olurken, büyükler kategorisinde ise Los Galacticos, Aygün Spor Kulübü’nü 5-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

Üçüncüler

Kuzucuk halı sahasında futbol federasyonuna bağlı hakemlerin yönettiği 7.Ferit Açıkyıldız halı saha anı futbol turnuvası 8 yaş grubu (2014 doğumlu) kategoride 4 takımın mücadele ettiği turnuvanın üçüncülük maçında Mormenekşe, 1461 İskele Trabzon’u normal süresi beraberlikle biten maçı penaltı atışları sonunda 3-2 mağlup ederek üçüncü olurken, büyükler kategoride 4 takımın mücadele ettiği turnuvanın üçüncülük maçını kazanan Boğaziçi FC üçüncü oldu.

Ödüller

Ferit Açıkyıldız halı saha anı futbol turnuvasında her iki kategoride dereceye giren takımlara kupalar İskele Belediye Meclis üyesi As başkan Sefa Kurukafa, merhum Ferit Açıkyıldız’ın eşi Sıdıka Açıkyıldız, kız Zehra Açıkyıldız Galata, damadı Halil Galata, Ötüken Muhtarı Turgut Özyöre tarafından verildi. Ayrıca turnuvaya yapmış olduğu katıklarından dolayı İskele belediye başkanı Hasan Sadıkoğlu'na, Karşılaşmları yöneten hakemlere ve emeği geçenler de teşekkür plaketleri verildi. 

7.Ferit Açıkyıldız Anı Turnuvası 8 Yaş Grubu Kategorisinde

1.Mağusa Türk Gücü

2.Cihangir

3.Mormenekşe

4.1461 İskele Tarbzon

7.Ferit Açıkyıldız Anı Turnuvası Büyükler Kategorisinde

1.Los Galacticos

2.Aygün Spor Kulübü

3.Boğaziçi FC

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.