1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Florin Andone’den Real Madrid yorumu!
Florin Andone’den Real Madrid yorumu!

Florin Andone’den Real Madrid yorumu!

Galatasaray'ın Rumen golcüsü Florin Andone, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynayacağı maçtan önce önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Galatasaray taraftarının Avrupa’nın en ateşli taraftar topluluklarından biri olduğunu ifade eden Andone, “Galatasaray taraftarı statta inanılmaz bir atmosfer oluşturuyor ve bu durum PSG’nin işini zorlaştırdı, Real Madrid’in de işini zorlaştıracak. İmkanı olan futbolseverlerin bir gün İstanbul’a gelerek taraftarımızın statta nasıl bir atmosfer yarattığını görmesini isterim” dedi.

Galatasaray’ın Türkiye’de Real Madrid ve Barcelona’ya eş değer olduğununa altını çizen Andone, “Galatasaray çok büyük bir kulüp ve taraftar kitlesi olarak da Real Madrid ve Barcelona ile benzerlikler taşıyor” şeklinde konuştu.

Real Madrid ile İstanbul’da oynayacakları maçın çok zorlu geçeceğini ve Madrid’in kadrosunda dünyaca ünlü yıldızların olduğunu ifade eden Andone, “Eğer maçtan önce bir tercih hakkım olsaydı; Real Madrid’de Karim Benzema ya da Sergio Ramos’un oynamamasını isterdim” dedi.

Galatasaray’ın Real Madrid’i yenebileceğini ifade eden Andone, “Real Madrid’e karşı daha önce pek çok maça çıktım, bu konuda tecrübeliyim. Taraftarımıza İstanbul’da Real Madrid karşısında büyük bir keyif yaşatmak istiyoruz. EURO 2020’ye katılmamız için İsveç’i yenmemiz ve İspanya ile berabere kalmamız lazım. Bence, İsveç’i yenme şansımız; G.Saray’ın Real’e yenmesinden daha düşük” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.