1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Fotoğraflarımı paylaşın, gördükçe daha çok çıldırsınlar
Fotoğraflarımı paylaşın, gördükçe daha çok çıldırsınlar

Fotoğraflarımı paylaşın, gördükçe daha çok çıldırsınlar

Akademisyen Ceren Damar Şenel'i öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Hasan İsmail Hikmet'in, babası Ömer Hikmet ile cezaevindeki görüşmelerinde, başta ölen Şenel'in babası Mustafa Damar olmak üzere, mahkeme üyeleri ve birço

A+A-

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel, geçen yıl 2 Ocak'ta üniversite yerleşkesindeki odasında, sınavda kopya çekerken yakaladığı öğrencisi Hasan İsmail Hikmet tarafından tabancayla vurulduktan sonra bıçaklanarak öldürüldü.

Hasan İsmail Hikmet, yargılandığı Ankara 33'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce 21 Şubat 2020’de, 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Cezada indirime gitmeyen mahkeme ayrıca sanığa, 'ruhsatsız silah taşımak' ve 'silahla tehdit' suçundan da 3 yıl hapis cezası verdi. Taraflar, kararı Bölge Adliye Mahkemesi'ne taşıdı.

 

Son dakika haberler... İğrenç konuşmalara soruşturma Fotoğraflarımı paylaşın, gördükçe daha çok çıldırsınlar

 

 

Ceren Damar Şenel

TEHDİT İÇERİKLİ KONUŞMALARA SORUŞTURMA

Öte yandan sanık Hasan İsmail Hikmet ile babası Ömer Hikmet’in, kararın ardından 24 Şubat 2020'de cezaevinde yaptıkları görüşme tutanakları ortaya çıktı. Baba ve oğlunun, başta Ceren Damar Şenel'in babası Mustafa Damar olmak üzere mahkeme üyeleri, basın mensupları ve birçok kişi hakkındaki tehdit ve hakaret içerikle konuşmaları ile ilgili cezaevi yönetiminin ihbarı üzerine soruşturma başlatıldı.

 

Son dakika haberler... İğrenç konuşmalara soruşturma Fotoğraflarımı paylaşın, gördükçe daha çok çıldırsınlar

 

 

27 yaşında hayata veda eden akademisyen Ceren Damar Şenel’in babası Mustafa Damar, cenaze töreninde hıçkırıklara boğulmuştu.

'FOTOĞRAFLARIMI PAYLAŞIN, GÖRDÜKÇE DAHA ÇOK ÇILDIRSINLAR'

Sincan Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma dosyasına giren konuşma dökümlerine göre; kararın İstinaf Mahkemesinde bozulacağını belirten baba Ömer Hikmet ile oğlu Hasan İsmail Hikmet arasında geçen diyaloglar şöyle:

H.İ.H: O ş.. baba var ya.

Ö.H: O zaten vızık vızık edecek. Ben onu arayacağım, 'bir görüşelim' diyeceğim, 'Hasan’ın selamı var' diyeceğim tamam mı?

H.İ.H: Sen bana bırak, çıkana kadar sen hiç elleme.

Ö.H: Arada bir arar vızıklatırım ben onu. Arada bir o ş.. evinin orada tur atarım. 'Ben kafama göre güvenlik önlemlerimi aldım' diyor. Nasıl aldıysa?

H.İ.H: Bak bakalım nasıl önlem almış?

H.İ.H: Benim fotoğraflarımı paylaşın, Instagram'da, Twitter'a verip paylaşın. Görüp daha da çok çıldırsınlar. Bir sürü fotoğraf çektirdim, daha onları da vereceğim açık görüşte.

Ö.H: Paylaşırız hepsini.

H.İ.H: Dışarı çıkayım birkaç kişinin hesabını göreceğim. Yeter ki şuradan çıkayım.

Ö.H: Bunlar basında gezer.

H.İ.H: Hani belki o zamana kadar da ben unutmam hiçbir şeyi. Bize edilen lafları, avukata edilen lafları unutmam.

Baba ile oğlu arasında geçen 11 sayfalık konuşma dökümünde birçok kişiye yönelik tehdit ve hakaret içerikli sözler yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.