1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Futbol Konseyi | ''Fatih Terim'den başka herkes suçlu!''
Futbol Konseyi | ''Fatih Terim'den başka herkes suçlu!''

Futbol Konseyi | ''Fatih Terim'den başka herkes suçlu!''

Hürriyet Futbol Konseyi, gündeme dair konuları tartıştı. İşte Mehmet Arslan, Güntekin Onay, Uğur Meleke ve Tümer Metin'in yorumları...

A+A-

1- Son bir ayda ikinci kez dört büyükler bir arada galip gelerek haftayı kapadılar ve lider Sivas’ın ardına sıralandılar. Süper Lig mevsim normallerine dönüyor mu? Sivas’ın nefesi yarışa yeter mi?

2- BEŞiKTAŞ, ligde 6’da 6 ile ikinci basamağa tırmandı. Avcı’nın Avrupa Ligi’ndeki rotasyonu acaba olumlu sonuç mu verdi? Bireysel performans çıkışlarındaki esas sır bu mu?

3- TRABZONlu Sörloth, 9 gol, 4 asist üretti. Muriç F.Bahçe’nin lokomotifi... Falcao ve Van Persie ile kıyaslandığında acaba sır CV’ye değil, geleceğe yatırım mı?

4- G.SARAY, ikinci devresini mahkum oynadığı maçta Muslera’ya tutunarak yarışta kalabildi. Sarı kırmızılıların çıkış yolu ocak transferi mi? Onyekuru gibi isimler, sezonun kaderini değiştirebilir mi?

5- F.BAHÇE, G.Birliği karşısında 5 gollü bir galibiyet aldı ama maçta manşetleri çalan adam Ferdi’ydi. Ferdi’nin ilk 11 zamanı geldi mi? Moses iyileştiğinde Yanal’ın tercihi yine o mu olmalı?

6- HAFTA içinde dağıtılan Altın Top ödüllerini adil buldunuz mu? lionel Messi’nin Virgil Van Dijk’in önünde ödülü kazanması, Ronaldo’nun üçüncü bitirmesi sizce adaletli miydi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.