1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray Bafetimbi Gomis'i resmen açıkladı!
Galatasaray Bafetimbi Gomis'i resmen açıkladı!

Galatasaray Bafetimbi Gomis'i resmen açıkladı!

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, forvet hattını Bafetimbi Gomis ile güçlendirmişti. Aslan, eski yıldızıyla 1.5 yıllık sözleşme imzalarken, transferi de sosyal medya hesabından resmen duyurdu.

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, forvet hattını Bafetimbi Gomis ile güçlendirmişti. Aslan, eski yıldızıyla 1.5 yıllık sözleşme imzalarken, transferi de sosyal medya hesabından resmen duyurdu.

İşte Galatasaray'ın o paylaşımı;

 

 

"G.SARAY'A TEKRAR GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Galatasaray ile yeniden anlaşan Fransız forvet Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılı kulüpte bir kez daha forma giymenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Sözleşme imzalamasının ardından kulübün televizyonuna açıklamada bulunan Gomis, "Galatasaray'a tekrar geldiğim için çok mutluyum." dedi.

Sarı-kırmızılı taraftarların da desteğiyle birlikte başarılı olabileceğine inandığını vurgulayan Gomis, "Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Galatasaray'ın en iyi yerlere taşımaya çalışacağız. Bu formanın da hakkını vereceğim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: fotomaç.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.