1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray idmanında sürpriz isim!
Galatasaray idmanında sürpriz isim!

Galatasaray idmanında sürpriz isim!

Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim idmanda sürpriz bir ismi sahaya çıkardı.

A+A-

Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya'da gerçekleştirilen idmana ısınma hareketleriyle başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde beşe iki pas oyunu oynandı.

Antrenmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma yapıldı.

Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Semih Kaya ve Sofiane Feghouli’nin tedavilerine devam edildi.

Fatih Terim, idmanda yeni bir genç futbolcuya da yer verdi.

20 yaşındaki orta saha oyuncusu Mikail Okyar, A Takım'la çalışmalara katıldı. Mikail Okyar daha önce 11 Şubat 2019'da antrenmana çıkmıştı.

Galatasaray-Trabzonspor U21 takımları arasında oynanan maçta etkili performans ortaya koyan genç futbolcu Fatih Terim'in dikkatini çekmişti. Fatih Terim de UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Benfica maçı hazırlıkları için Mikail'i A takım idmanına almıştı.

Galatasaray, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Galatasaray, Kayserispor ile Cumartesi günü saat 19.00'da Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.