1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray, Paris Saint Germain deplasmanına sürpriz bir kadroyla gidiyor
Galatasaray, Paris Saint Germain deplasmanına sürpriz bir kadroyla gidiyor

Galatasaray, Paris Saint Germain deplasmanına sürpriz bir kadroyla gidiyor

Galatasaray'da sakatlıklar Fatih Terim'i bir hayli zorluyor. Elinde çok fazla oyuncu bulunmayan Fatih Terim, özellikle forvet bölgesinde çok büyük sorun yaşıyor.

A+A-

Galatasaray, yarın Paris Saint Germain ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı için Paris'e gidiyor. Forvet hattında çok sıkıntılı günler yaşayan sarı kırmızılı ekipte asıl forvet Falcao, 2 aylık sakatlıktan henüz döndü ve ilk 11'e hazır değil.

Takımın ikinci forveti Andone'nin diz sakatlığından ötürü sezonun büyük bölümünü kaçıracak olması nedeniyle bir süre Babel'i forvette oynatmayı düşünen Fatih Terim, Babel'in Hollanda Milli Takımı'ndan sakat dönmesiyle gözünü tek bir isme çevirmişti: Adem Büyük.

Son oynanan Alanyaspor maçında Adem Büyük'ün de sakatlanmasıyla takımda hiç forveti kalmayan Galatasaray'ın PSG karşısına 4-6-0 dizilimiyle çıkması bekleniyor.

 

    Kadronun çok eksik olması nedeniyle ilk 18'i bile tamamlamakta zorlanan Galatasaray'da genç oyunculardan Emin Bayram da kafileye dahil edildi. Emin Bayram, Türkiye Kupası'nda oynanan Tuzlaspor maçında iyi performans göstermiş ve Fatih Terim'den övgü alan tek oyuncu olmuştu.

    Fransa kafilesi şöyle oluştu: Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Jean Micheal Seri, Selçuk İnan, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Ryan Donk, Ömer Bayram, Mariano Ferreira, Okan Kocuk, Emin Bayram, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Steven Nzonzi, Emre Mor, Mario Lemina.

    HABERE YORUM KAT

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.