1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'a bir Rumen daha! Cicaldau'dan sonra Darius Olaru
Galatasaray'a bir Rumen daha! Cicaldau'dan sonra Darius Olaru

Galatasaray'a bir Rumen daha! Cicaldau'dan sonra Darius Olaru

Galatasaray'da son dakika transfer haberi... Sarı kırmızılılar, scoutların tercihlerin doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ederken, gözünü Rumen pazarına dikmişti.

A+A-

Aslan, 6 milyon euro bonservis vererek genç yetenek Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katmıştı. Bununla berbaer Cimbom, şimdi de güncemine yeni bir isim aldı. Sarı kırmızılılarda transfer hedeflerinden birinin, FCSB'de forma giyen Darius Olaru olduğu iddia edildi!

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim ve scoutlar eşliğinde transfer çalışmalarına devam ediyor. Bilindiği üzere sarı kırmızılılar, yaz transfer sezonunda 'gençleştirme operasyonu' yapmıştı.

Sarı kırmızılılar bu bağlamda Victor Nelsson, Alexandru Cicaldau, Berkan Kutlu ve Sacha Boey gibi isimleri kadrosuna dahil etmiş ve yaş ortalamasını indirmişti.

Galatasaray'da gençleştirme operasyonuna bir yenisi daha eklenecek gibi duruyor. Cimbom, Rumen pazarında çalışmalarını sürdürürken, bu kez da gündemine Darius Olaru'yu aldı.

Uzun süredir Morutan'ı isteyen Galatasaray, bu transfere henüz resmiyet kazandırmazken, Olaru'yu istediği iddia edildi.

DARIUS OLARU KİMDİR?
3 MArt 1998'de Romanya'nın Mediaş şehrinde dünyaya gelen Darius Olaru, 1.77 boyunda ve merkez orta saha mevkiinde görev alıyor.

Sağ ayağını etkin bir şekilde kullanabilcen genç oyuncu, kariyerine Gaz Metan U19'da başlarken, daha sonra 2019-20 sezonunda FCSB'ye 600 bin euroya transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.