1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray’a sürpriz orta saha
Galatasaray’a sürpriz orta saha

Galatasaray’a sürpriz orta saha

Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala atağa kalkan Galatasaray, Onyekuru, Halil ve Mohamed'den sonra orta sahaya bir takviye yapmayı planlıyor. İrfan Can için girişimlerde bulunan Galatasaray'ın sürpriz bir ismi de gündemine aldığı öğrenildi.

A+A-

Hücum hattını Henry Onyekuru, Halil Dervişoğlu ve Mostafa Mohamed ile güçlendiren Galatasaray’da orta saha arayışlar devam ediyor. İrfan Can Kahveci için Medipol Başakşehir Kulübü ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, bir yandan da yurt dışında arayışlarını sürdürüyor.

Son olarak İngiliz basını, Galatasaray’ın Tottenham’da kiralık olarak forma giyen, ancak forma şansı bulamadığı için Benfica’ya geri dönmesi beklenen Gedson Fernandes’i listesine aldığı öğrenildi. Benfica’dan savunma oyuncusu Ferro’yu da kiralamak isteyen Galatasaray’ın, Fernandes için de anlaşma sağladığı belirtildi.

İki futbolcunun da sezonun geri kalanında Galatasaray forması giyeceği belirtilirken, gazeteci Nicolo Schira da transfer gelişmesini doğruladı. Schira, Torino’nun da Fernandes ile ilgililendiğini ancak 22 yaşındaki futbolcunun tercihini Galatasaray’dan yana kullandığını yazdı. 

MOURINHO DÖNEMİNDE FORMAYI UNUTTU

Portekiz futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri olarak gösterilen Gedson Fernandes, Ocak 2020 tarihinde 1.5 yıllığına Tottenham’a kiralanmıştı. Kiralama bedeli olarak 4.5 milyon Euro ödeyen Tottenham, 50 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu da elinde bulunduruyordu.

Ancak Jose Mourinho’nun takımın başına geçmesi ile birlikte forma şansı bulamayan genç futbolcu, oynayabileceği bir kulübe gitmek istediğini İngiliz ekibine bildirdi. Mourinho’nun planlarında yer almayan futbolcunun, Galatasaray’a kiralık gitmeden önce Benfica’ya döneceği, daha sonra da sarı-kırmızılı kulübe sezon sonuna kadar imza atacağı öğrenildi. 

Bir yıldır Tottenham kadrosunda yer alan Fernandes, bu sürede sadece 14 maçta görev yapabildi. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, 446 dakikada sahada kaldığı bu maçlarda gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.