1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ & BİLİM

  3. Galaxy A6 ve A6+ geliyor!
Galaxy A6 ve A6+ geliyor!

Galaxy A6 ve A6+ geliyor!

Samsung'un orta segment telefonları olması beklenen Galaxy A6 ve Galaxy A6+, Geekbench testlerinde ortaya çıktı. Bakalım bu telefonlar testten kaç puan aldı?

A+A-

Ender Öztürk

Samsung, orta ve üst segment için konumlandırdığı Galaxy A ailesine yeni üyeler eklemek için kolları sıvamış durumda. Geekbench testinde ortaya çıkan Galaxy A6ve Galaxy A6+ modelleri, orta segment Android kullanıcılarına hitap edecek gibi görünüyor.

Samsung SM-A600FN (Galaxy A6) kod adlı model gücünü Exynos 7870 yonga setinden ve 3 GB RAM'den alıyor. Android 8.0 Oreo ile çalıştığı görünen Galaxy A6'nın yeni A serisi gibi Infinity Display ile gelmesi bekleniyor.

Galaxy A6, Geekbench'in tek çekirdek bölümünden 723 puan çoklu çekirdek bölümünden ise 3605 puan alıyor.

Samsung SM-A605G (Galaxy A6+) ise 4 GB RAM ve Exynos 7870 yonga seti ile gelecek. Bu model tek çekirdek bölümünden 739 puan çoklu çekirdek bölümünden ise 3469 puan alıyor.

Her iki modelinde Hindistan'a özel olarak üretileceğini düşünüyoruz. Bakalım Samsung bu modelleri Avrupa'da satışa sunacak mı?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.