1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Game of Thrones oyuncusu John Bradley: “Her bölüm bir başyapıt olacak”
Game of Thrones oyuncusu John Bradley: “Her bölüm bir başyapıt olacak”

Game of Thrones oyuncusu John Bradley: “Her bölüm bir başyapıt olacak”

Game of Thrones’ta Sam Tarly karakterini canlandıran John Bradley, dizinin finalindeki her bir bölümün yüksek tansiyonlu ve heyecan verici olacağını söyledi.

A+A-

Dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisinin final sezonu daha önce yapılan açıklamalara göre 2019 yılında 6 bölüm olarak yayınlacak.

Dizinin sevilen oyuncuların John Bradley (Samwell Tarly), izleyicilerinden bölümlerin az olduğu için endişe etmemelerini, çünkü yayınlananacak her bir bölümün yüksek tempolu ve heyecan verici olacağını belirtti:

“Açıkçası, 8.sezonda izleyeceğiniz 6 bölümün her biri bir başyapıt olacak ve hepsi yüksek tempoya sahip bol gerilim içeren sahneler içerecek.”

Bradley, 8 sezondaki her bir bölümün aynı zamanda dizinin finali gibi olacağının da altını çizdi:

“Sanıyorum, Game of Thrones’ta 9. epizot (Bölümdeki ana hatları gösteren ve birçok spekülatif sahne içeren görüntüler) dediğimiz bölümleri yayınlayacağız. Bu sene, altı “9. epizot”u da izleyebileceğinizi düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.