1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. GAÜ akademik ve idari personoline PCR testi yapıldı
GAÜ akademik ve idari personoline PCR testi yapıldı

GAÜ akademik ve idari personoline PCR testi yapıldı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bünyesinde çalışan akademik ve idari personeline yönelik, Sağlık Bakanlığı’ndan gelen yetkililer tarafından PCR testi yapıldı.

A+A-

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, Covid-19 Pandemi döneminin ilk gününden itibaren üniversite olarak, tüm kampüs içerisinde ve üniversiteye bağlı tüm alanlarda gerekli tüm önlemlerin alındığı belirtildi. Son olarak, Sağlık Bakanlığı’na bağlı ekipler tarafından, GAÜ bünyesinde görev alan tüm akademik ve idari kadroya yönelik önlem maksatlı PCR testi uygulandığı bildirildi.
Ayrıca, bulaş hızının en aza indirilmesi için bakanlıklar ve yerel yönetimler ile sürekli istişare içerisinde olunduğu belirtilen açıklamada, Pandemi süreci içerisinde, rutin kontrollerin belirli aralıklar ile; kampüs içerisinde ki önlemlerin ise etkin bir şekilde sürdürüleceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.