1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GAÜ, güne yangınla başladı
GAÜ, güne yangınla başladı

GAÜ, güne yangınla başladı

Girne Amerikan Üniversitesi’nin Milenyum binasında dün sabah henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) Milenyum binasının dördüncü katındaki bir ofiste, dün sabah saatlerinde çıkan yangın herkesi korkuttu.

Dün saat 09.15 sıralarında çıkan yangına itfaiye ve Sivil Savunma ekiplerinin yanı sıra özel şirketlere ait su tankerleri de müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangının çıkış nedeni henüz tam olarak tespit edilemezken, polis yangının elektrik aksamlarının kısa devre yapması üzerinde duruyor.

KIBRIS’a konuşan görgü tanıkları, yangın sırasında üç kişinin balkonda olduğunu ve söz konusu kişilerin GAÜ personeli tarafından kurtarıldığını söyledi.

Polis açıklamasına göre yangın sonucu ofis ve içindeki eşyalar tamamen yanarak zarar görürken, ofisin bitişiğindeki sekreter odasının tavanı kısmen yandı, duvarları islendi. Binadaki toplantı salonunun camları ise ısıdan patladı.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.