1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. GAÜSEM’den KKTC polis teşkilatı personeline ingilizce b1 seviyesi eğitimi tamamlandı
GAÜSEM’den KKTC polis teşkilatı personeline ingilizce b1  seviyesi eğitimi tamamlandı

GAÜSEM’den KKTC polis teşkilatı personeline ingilizce b1 seviyesi eğitimi tamamlandı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) tarafından birbirinden farklı kişisel gelişim, hobi ve beceri kurslarından ulusal ve uluslararası düzeyde bireysel ve kurumsal sertifikalı “B1 İngilizce” kursu sona erdi.

A+A-

Konuyla ilgili olarak GAU-SEM Direktörü Celal SAKKA’dan yapılan açıklamada, akademik uzmanlar tarafından hazırlanan AB standartlarında ulusal ve uluslararası düzeyde bireysel ve kurumsal sertifikalı “B1 İnglizce” eğitim programının başarıyla tamamlandığını ve KKTC Polis Teşkilatı Personeline Kurs sonunda, GAU Rektörü Prof. Dr. Ali Haydar, GAU-SEM Direktörü Celal Sakka, GAÜ Hazırlık Okulu Müdürü Dr. Utku Hamamcıoğlu ve GAÜ Hazırlık Okulu Ölçme Değerlendirme Koordinatörü Dr. Geliz Bildağ tarafından sertifikalar takdim edildi. Yabancı Dil kurslarının kayıtlarının devam ettiği bildirilen açıklamada, GAÜ akademisyen ve uzmanlarının yanı sıra dünyadan alanlarının uzmanı konuk bilim insanları ve profesyoneller tarafından yürütülen kurslar tıptan hukuka, uluslararası ilişkilerden dil eğitimine, profesyonel hayattaki yönetişim ilişkilerinden aile ve toplum ilişkilerine, müzik eğitiminden bilgisayar eğitimine farklı alanları içeriyor. GAÜSEM kursları hakkında detaylı bilginin www.gau.edu.tr web adresinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1224’a ulaşarak alınabileceğinin de belirtildiği açıklamada programlara katılmak isteyenlerin her türlü bilgi için gausem@gau.edu.tr elektronik posta adresine başvurabilecekleri vurgulandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.