1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gazimağusa’da ve Ercan’da uyuşturucudan 4 kişi tutuklandı
Gazimağusa’da ve Ercan’da uyuşturucudan 4 kişi tutuklandı

Gazimağusa’da ve Ercan’da uyuşturucudan 4 kişi tutuklandı

Gazimağusa’da ve Ercan’da uyuşturucu nedeniyle 4 kişi tutuklandı.

A+A-

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, polis dün akşam Gazimağusa’da Gülseren bölgesinde deniz kenarında duran bir araçta arama yaptı. M.M.J.(E-19) ve P.H.’nin (E-19) bulunduğu araçta 1100 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.
Olayla bağlantısı olduğuna inanılan G.D.E.’nin (K-24) evinde de arama yapıldı ve yaklaşık 100 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu. Söz konusu maddeler emare olarak alınırken M.M.J.,  P.H. ve G.D.E. tutuklandı.
Öte yandan dün öğleden sonra Ercan Havaalanı’ndan KKTC'ye giriş yapan K.E.’nin (E-37) üzeri ve eşyaları narkotik detektör köpeğini tepki vermesiyle arandı. Aramada, yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu ve emare olarak alındı. Bahse konu kişi tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.