1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Gece hayatına geri dönüyor
Gece hayatına geri dönüyor

Gece hayatına geri dönüyor

Göçmenköy’de hizmet veren Cabrio Lounge &VIP Bar uzun bir aradan sonra Grup Frekans konserinin yer alacağı bir açılışla eğlence dünyasına dönüyor.

A+A-

Lefkoşa Göçmenköy bölgesi, 3 Kasım Cuma akşamı capcanlı bir açılışla geceye ses getirecek. Bir zamanların gözde Cabrio Lounge &VIP Bar’ı uzun bir aradan sonra Grup Frekans’ın konser vereceği açılış konseriyle gece hayatına yeniden merhaba diyecek.

Büyük açılış gecesi için hazırlıklarını tamamlayan Cabrio ülkemizin başarılı gruplarından Frekans’la unutulmaz bir gece yaşayacak.

Eğlence Nafiz’le devam edecek

Eğlence adına iddialı bir motivasyonla yola çıkan Cabrio Bar 3 Kasım Cuma geceki açılışın ardından 4 Kasım Cumartesi gecesi ise ülkemizin bir diğer sevilen sanatçısı Nafiz Dölek’le eğlenceye ses getirecek.

Canlı müzik gecelerine yeni bir soluk katmaya hazırlanan mekanda kış ayları boyunca birbirinden keyif dolu eğlenceler yaşanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.