1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Genel Sekreter Alkan: “Gurur kaynağı”
Genel Sekreter Alkan: “Gurur kaynağı”

Genel Sekreter Alkan: “Gurur kaynağı”

KTÇB Genel Sekreteri İbrahim Alkan, Kooperatif Merkez Bankası'nın başına KTÇB Genel Başkanı'nın seçilmesinin, hem köylüye hem de ülkenin en büyük sivil toplum örgütü olan KTÇB’ye gurur kaynağı olduğunu belirtti.

A+A-

Alkan, Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği Basın Bürosu aracılığıyla Kooperatif  Merkez Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığı hakkında açıklama yaptı.

Alkan, köy kooperatiflerinin, Kooperatif Merkez Bankasının hem maddi hem de manevi sahibinin köylü olduğunu belirtti.

Alkan, Kooperatifle KTÇB ilişkilerinin dün veya bugün başlamadığını belirterek, KTÇB kuruluşundan sonra Kooperatif Merkez Bankasının kuruluşuna ve aralarındaki ilişkiye dikkat çekti.

Kurulduğu günden bugüne Kooperatif Merkez Bankası yönetim kurulunda gerek kontenjan gerekse seçimle mutlaka KTÇB yönetim kurulundan temsilci bulunduğunu da hatırlatan Alkan, hem KTÇB’nin hem de Kooperatif Merkez Bankasının yönetimleri tarihinde bir ilki gerçekleştirmenin gururunu ve onurunu birlik yöneticileri olarak yaşadıklarını dile getirdi.

Genel Sekreter Alkan, bu gelişmeyle ayrıca Kooperatif Merkez Bankası ile KTÇB arasındaki ilişkinin daha da güçlenerek köylüye hizmet verileceğini de sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.