1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gerard Pique’den Trabzonspor’a teşekkür!
Gerard Pique’den Trabzonspor’a teşekkür!

Gerard Pique’den Trabzonspor’a teşekkür!

Trabzonspor'un yeni sezon forma tanıtım videosunu sosyal medya hesabından paylaşan ve dünya genelinde izlenmesine katkı sağlayan Gerard Pique bordo mavililere bir mesaj daha gönderdi,.

A+A-

Barcelona’nın savunma oyuncusu Gerard Pique ile Trabzonspor’un sosyal medya üzerinden iletişimi devam ediyor…

Gerard Pique, Trabzonspor’un gri forması için yapılan tanıtım filmini beğendiğini ifade edip, videoyu alıntılayıp, alkış emojisi ile tweetlemişti.

Bunun üzerine Trabzonspor, “Teşekkürler Pique! Gri formamızdan sana ve değerli ailene göndereceğiz. Bordo-mavi Trabzonspor’dan, bordo-mavi Barcelona’ya sevgiler.” şeklinde paylaşım yaptı.PIQUE: “TEŞEKKÜR EDERİM”

Trabzonspor’un bu mesajına Gerard Pique’den yanıt geldi. Yıldız oyuncu, Türkçe paylaşımında “Teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.BARCELONA’DAN DA PAYLAŞIM

Barcelona ise resmi hesabından Pique’nin paylaşımını alıntıladı ve “Bir blaugrana(bordo-mavi) kulübünden diğerine” şeklinde tweet attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.