1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Giambattista Valli gecesinde ünlüler geçidi
Giambattista Valli gecesinde ünlüler geçidi

Giambattista Valli gecesinde ünlüler geçidi

H&M, yılın en merakla beklenen moda olaylarından biri olan tasarımcı iş birliğini bu yıl özgür ruhu, müthiş tasarımları ve sofistike havasıyla öne çıkan Paris merkezli tasarımcı Giambattista Valli ile gerçekleştirdi

A+A-

H&M, dünyaca ünlü tasarımcı Giambattista Valli ile özel bir iş birliği yaptı. Global lansmanı Roma'da Palazzo Doria Pamphilj'de gerçekleşen etkinlikten sonra, geçen akşam ise İstanbul Tersane İstanbul Haliç'te yeni koleksiyon tanıtımı yapıldı.

Ahu Yağtu

H&M Türkiye Ülke Müdürü Müge Arpacıoğlu ve H&M Türkiye İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran'ın ev sahipliği yaptığı davet moda ve iş dünyasından birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Kerem Bürsin, Ece Sükan, Begüm Kütük, Tanem Sivar, Ahu Yağtu, Pınar Tezcan Özçapkın, Şirin Ediger, Öykü Baştaş gibi isimler davete Giambattista Valli x H&M koleksiyonundan görkemli parçalarla katıldılar.

Begüm Kütük

Ece Sükan

Gamze Keçeli

Işıl Reçber

Jabbar

Kerem Bürsin

Ketrin Gülük, Müge Arpacıoğlu, Kerem Bürsin, Pelin Atay Kuran

Öykü Baştaş

Pınar Tezcan

Tanem Dirvana

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.