1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Girne Düşünce Derneği’nden gazetecilerin yürüyüşüne destek
Girne Düşünce Derneği’nden gazetecilerin yürüyüşüne destek

Girne Düşünce Derneği’nden gazetecilerin yürüyüşüne destek

Girne Düşünce Derneği Başkanı Ziya Tüzel, “Özgür basın vazgeçilmezimizdir” diyerek, Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği’nin bugün yapacağı yürüyüşe destek belirtti.

A+A-

Girne Düşünce Derneği Başkanı Ziya Tüzel yaptığı yazılı açıklamada, kimden gelirse gelsin basın çalışanlarına ve gazetecilere yönelik yapılan baskı ve saldırıların kabul edilemeyeceğini vurgulayarak, “Özgür Kıbrıs Türk Basınının yanında olduğumuzu bir kez daha yineliyoruz” dedi.

“Siz bana işimi öğretemezsiniz” cümlesinin özgür Kıbrıs Türk Basını adına gurur olduğunu belirten Tüzel, şöyle devam etti:

“Medya patronu olabilirsiniz ancak medya çalışanlarının sahibi olamazsınız, düşüncelerine engel koyamazsınız. Kıbrıs Türk Basını çalışanlarına her istediğinizi söyleme hakkını kimse sizlere vermez. Kıbrıs Türk Basını hiçbir dönemde medya sahiplerinin boyunduruğuna girmemiştir. Medyanın iktidarı veya muhalefeti yoktur. Benim gibi düşünmeyene her isteğinizi söyleme hakkını size kimse vermez. Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliğinin 1 Mart Pazartesi günü yapacağı “Mesleğimiz onurumuz, gücümüz kalemimizdir” yürüyüşüne desteğimiz tamdır”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.