1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Girne’de kadınlar şiir ve müzikle buluşacak
Girne’de kadınlar şiir ve müzikle buluşacak

Girne’de kadınlar şiir ve müzikle buluşacak

Girne Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Ramadan Cemil Meydanı’nda “şiir ve müzik dinletisi” etkinliği düzenleyecek.

A+A-

Girne Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Girne Ramadan Cemil Meydanı’nda yarın 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte, Dilara Ferit Band müzik dinletisi sunacak, günün anlamına özel konuşmalar yapılıp şiirler okunacak.

Etkinlik,  Ramadan Cemil Meydanı’ndan başlayıp, Kordonboyu’nda bulunan Atatürk Heykeli’ne yapılacak yürüyüşle sona erecek.

GÜNGÖRDÜ

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün; mücadele, dayanışma, kadına yönelik şiddet, yanlış politikalar ve cinsiyet ayırımcılığına karşı bir duruş olduğunu söyledi.

Nidai Güngördü, bireylerin maruz kaldığı şiddet, istismar ve cinsiyet ayrımının kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Ülke yönetiminde, siyasetinde, belediyecilikte ve sosyal yaşamda daha fazla kadın görmek istediklerini aktaran Güngördü, etkinliğe tüm halkın davetli olduğunu kaydetti.

8-mart.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.