1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Girne’de renkli bir hafta sonu sizi bekliyor!
Girne’de renkli bir hafta sonu sizi bekliyor!

Girne’de renkli bir hafta sonu sizi bekliyor!

Yaz sezonunun ortasına yaklaşırken okulların da tatil olması ile birlikte gece hayatı gittikçe hareketlenmeye başlıyor.

A+A-

Tatili en iyi şekilde değerlendirmek isteyen eğlence severler soluğu Girne’nin gözde eğlence merkezi Port Cratos’ta alıyor. Haftanın her gecesi özel etkinlikler ile gece hayatının nabzını tutan Maldiv konseptli Coco Bongo dolu dolu bir hafta sonu programına hazırlanıyor.

Göz kamaştırıcı manzarası, kaliteli müzik ve servis ile hizmet veren Coco Bongo, önümüzdeki Cuma programında ülkemizin sevilen DJ’i Mr. JOKER en iyi setleri ile kabin başında olacak. Mekanın Cumartesi programında ise son dönemlerde ilgi odağı olan DOĞUŞ KILIÇ en popüler parçalarla mekanın müdavimlerini eğlendirmeye hazırlanıyor.

Coco Bongo’nun klasikleşmiş plaj partilerinde ise bu Pazar günü kariyerine Avrupa’da devam eden ülkemizin başarılı ismi UMUT ÖZSOY yer alacak. Tamamı kendi düzenlemelerine ait olan ‘Maya Motion’ setleri ile deniz ve güneşin tadını müzik ile birleştirmek isteyenlerin tercihi olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.