1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Girne'de sahte 7 bin dolar ele geçirildi
Girne'de sahte 7 bin dolar ele geçirildi

Girne'de sahte 7 bin dolar ele geçirildi

Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhane içerisinde sahte ABD dolarlarını tedavüle sürdüğü gerekçesiyle polis tarafından aranan 36 yaşındaki E.K. de tutuklandı. Meseleyle ilgili tutuklu sayısı üçe yükseldi.

A+A-

Girne’de, 27 Mart 2024 tarihinde, faaliyet gösteren bir kumarhane içerisinde müşteri olarak bulunan 24 yaşındaki T.E.N. ve 25 yaşındaki K.T.’nin tasarruflarında tespit edilen ve sahte olduğuna inanılan toplam 1.253 ABD doları ile ilgili yürütülen ileri soruşturmada, mesele ile bağlantısı olup aranmakta olan36 yaşındaki E.K. tespit edilerek tutuklandı.

Polisten verilen bilgiye göre, E.K’nin Karaoğlanoğlu’ndaki ikametgahında yapılan aramada ise, tasarrufunda sahte olduğuna inanılan birlik, onluk ve yirmilik banknotlardan oluşan toplam 7 bin 297 ABD Doları para daha bulunarak emare olarak alındı.

Polisin meseleyle ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.