1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Girne’de yakalandı
Girne’de yakalandı

Girne’de yakalandı

Güney Kıbrıs’ta insan öldürmeye teşebbüs suçundan aranırken Mağusa’da yakalanan Iosif Iosif’in suç ortağı Miroslav Balazovjech de KKTC’de bulundu

A+A-

Güney Kıbrıs’ta inan öldürmeye teşebbüs suçundan aranan ve Mağusa’da yakalanan Iosif Iosif’in suç ortağı Slovak uyruklu Miroslav Balazovjech, dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili ifade veren Girne Adli Şube’de görevli polis memuru Yalgı Döşenci, zanlının 2018 Aralık- 21 Ocak 2019 tarihlerinde meydana gelen “KKTC’ye kanunsuz giriş yapmak ve izinsiz ikamet etmek” suçlarından tutuklandığını anlattı.

Polis, 15 Ocak 2019 tarihinde alınan bir bilgi üzerine güneyde insan öldürmeye teşebbüs suçundan aranan zanlının Girne’de Şehit Mehmet Mustafa Sokak’ta bir apartman dairesinde kaldığını öğrendiklerini belirtti.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.