1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Girne’ye yeni yat limanı
Girne’ye yeni yat limanı

Girne’ye yeni yat limanı

Ülkemizde deniz ve yat turizminin geliştirilmesine katkı sağlayacak yeni yat limanı yakında Girne’de hizmete açılıyor.

A+A-

Ülkemizin başarılı iş adamlarından ve aynı zamanda Les Ambassadeurs Hotel & Casino’nun sahibi olan Halil Falyalı, yeni yat limanının açılışının önümüzdeki günlerde Başbakan ve Turizm Bakanının katılımı ile yapılacağının müjdesini verdi.

lesambassadeurs.jpg

Girne’de yat turizminin hareketlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Falyalı, yat limanında yapılması planlanan projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte Girne’nin çekim merkezi haline gelmesi için çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.  Yeni yat limanında tekne kapasitesinin 150 civarında olduğunu söyleyen Falyalı, şimdiden 80 tane zengin iş insanın marinadan yer ayırdığını dile getirdi.

les-ambassadeurs.jpg

Falyalı, "Ülkemizde turizmin çeşitlendirilmesi amacıyla deniz ve yat turizminin geliştirilmesi için gayret gösteriyoruz. Yat turizmini hareketlendirmek, bölgemize büyük destek sağlayacaktır. Yerleşik tekne sahiplerinin yanı sıra yat turizmini canlandırmak için limanda teknik kapasitenin arttırılmasına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Söz konusu marinada ayrıca Restoran ve barlarda olacak. Planlanan mimari projelerin de hayata geçmesiyle birlikte amacımız, marinamızı bir çekim merkezi haline getirmek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.