1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Golleri hayat veriyor
Golleri hayat veriyor

Golleri hayat veriyor

Cihangir maçında 3 gol, 1 asistle oynayan Lefke'nin başarılı futbolcusu Burak Koçar, bu sezonun kendisini ispatlama sezonu olduğunu vurguladı.

A+A-

Serhan KABLAN

KIBRIS Gazetesi-Kemaler Spor Mağazaları işbirliğinde düzenlenen haftanın futbolcusu ödülünün bu haftaki sahibi Lefke'nin başarılı oyuncusu Burak Koçar oldu. Oyuncu, geçtiğimiz hafta oynanan zorlu Cihangir karşılaşmasında alınan 5-1'lik galibiyete 3 gol, 1 asist yaparak tüm dikkatleri üzerine çekti. Burak, ödülünü Kemaler Spor Mağazaları Direktörü Hulusi Kemaler’den aldı.

Koçar: Performansım devam edecek

Lefke'nin son haftalardaki formda oyuncusu Burak Koçar, geçtiğimiz hafta aldıkları Yenicami mağlubiyetini telafi etmek adına Cihangir maçına kazanma odaklı çıktıklarını ve takım olarak iyi mücadele edip, farklı bir galibiyet aldıklarının altını çizdi. Sezon başından itibaren eksiksiz antrenmanlara katıldığını ve bu performansının lig sonuna kadar devam edeceğini ifade eden Burak, "bu yıl benim için ayrı bir önem taşıyor. Kendimi ispat etmek için çok çalışıyorum. Bu kararı sezon başında aldım ve şu ana kadar bunu başardığımı düşünüyorum. Katkı koydukça ve takım kazandıkça çok mutlu oluyorum" dedi. Burak, böylesi ödüllerin futbolcuların motivasyonunu artırdığını da vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.