1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gönyeli Belediyesi 2 okula temassız ateş ölçer termal kamera’ desteği sağladı
Gönyeli Belediyesi 2 okula  temassız ateş ölçer termal kamera’ desteği sağladı

Gönyeli Belediyesi 2 okula temassız ateş ölçer termal kamera’ desteği sağladı

Gönyeli Belediyesi, belediye sınırları içerisindeki iki okula ‘temassız ateş ölçer termal kamera’ desteği sağladı.

A+A-

Belediye açıklamasına göre okul ve belediye iş birliği ile iki okula satın alınan profesyonel termal kamera ile öğrencilerin sıcaklığı çok daha pratik şekilde ölçülebilecek.

Eğitime ayrılan zamanın verimli kullanılmasını sağlayan termal kamera aynı zamanda pandemi koşullarında güvenli bir kontrol imkânı veriyor. 

Gönyeli Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu ve Gönyeli İlkokulu’nda Covid-19 salgınına yönelik güvenlik önlemleri alındı, belediye gerekli temizlik ve denetim çalışmalarını da yaptı.

EĞİTİM VERİLDİ, ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER ANLATILDI 

Okullardaki öğretmen ve tüm çalışanlara da uzmanlar tarafından alınması gereken önlemler anlatıldı.

Gönyeli Belediyesi tarafından okullardan su numuneleri alındı, tahlile gönderildi, ayrıca, toplu taşıma için uygulamalı eğitim verilerek uyulması gereken kurallar belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.