1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gönyeli trafiği çözüm bekliyor
Gönyeli trafiği çözüm bekliyor

Gönyeli trafiği çözüm bekliyor

Gönyeli Muhtarı Ömer Menderes, bölgede trafik ve park yeri sorunu olduğuna dikkat çekerek yetkililerin planlı bir çalışma yapması gerektiğini belirtti

A+A-

Gönyeli Muhtarı Ömer Menderes, bölgedeki en büyük sorunun trafik ve park yeri sorunu olduğunu söyledi. Muhtar Menderes, bilirkişilerin planlı bir çalışma yapması gerektiğini ifade ederek, bölgenin en az 3-4 park yerine daha ihtiyacı olduğunu belirtti. Gönyeli çemberinde özellikle sabah ve mesai bitiminde trafiğin çok sıkıştığını anlatan Menderes, bölgeye üst geçit yapılması gerektiğini söyledi.

“Trafik ve park yeri sorunu var”

“Gönyeli’deki en büyük sorun trafik ve park yeri sorunudur. Belediye 2-3 tane yaptı ama yetersizdir. Hem Gönyeli hem de Yenikent bölgesi için trafik ve ulaştırmadan bilirkişilerin gelip, plan çalışma yapması gerekiyor. Yaklaşık 3-4 park yerine daha ihtiyaç var. Bu iş başka türlü düzelmez. Yol kenarına sarı çizgi çekilmesi ve zabıtaların da görev yapması lazım. Araçlar yol kenarlarına engel teşkil edecek şekilde park ediliyor.”

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.