1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Görenler şok oluyor!
Görenler şok oluyor!

Görenler şok oluyor!

iPhone 8 Plus hatalı üretilmiş olabilir…

A+A-

Geçtiğimiz yıl yaşanan Note 7 fiyaskosundan sonra şimdi de teknoloji dünyasında yeni bir batarya sıkıntısı konuşuluyor. iPhone 8 Plus alan bazı kullanıcılar telefonlarının bataryasını kasadan ayrılmış olarak buluyor...

iPhone 8 Plus’ın bataryası hakkında son günlerde sıkıntılı durumlar konuşuluyor. Tayvan‘da gerçekleşen olayda, cihazın kutusunu açan kullanıcı bataryası kasasından ayrılmış bir iPhone 8 Plus modeliyle karşı karşıya kaldı. Geçtiğimiz günlerde benzer olayın da Japonya'da yaşanması, acaba modelin bataryasında herhangi bir üretim problemi mi var sorusunun sorulmasına neden oldu.

APPLE: ÜRETİM HATASI DEĞİL

Apple yaşanan olayın milyonlarca telefon arasında 2 tanesinde meydana geldiğini belirtti ve olayların araştırıldığını söyledi. Bu kadar nadir görünen bir olayın üretim hatası olarak görülemeyeceği açıklamasında bulunuldu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.