1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Göztepe galibiyeti sonrası Hulk’tan heyecanlandıran hareket
Göztepe galibiyeti sonrası Hulk’tan heyecanlandıran hareket

Göztepe galibiyeti sonrası Hulk’tan heyecanlandıran hareket

Göztepe'yi 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Josef de Souza'nın maç sonu paylaşımını beğenen Hulk siyah beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

A+A-

Beşiktaş’ın transfer gündemindeki Hulk, siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıran bir hareketin altına imza attı… Siyah-beyazlı takımda forma giyen Josef de Souza, yakın arkadaşı Hulk’la konuşarak, Beşiktaş’ta iyi bir ortam, güzel bir arkadaşlık olduğunu belirterek transfer olması için çağrıda bulunmuştu. Beşiktaş’ın Göztepe karşısındaki 2-1’lik galibiyeti sonrası Hulk’tan flaş bir hamle geldi.

İkinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 galip gelen siyah beyazlılarda maç sonu Instagram hesabından bir paylaşım yapan Josef de Souza’ya Hulk’dan beğeni geldi. Hulk’un Josef de Souza’nın paylaşımını beğenmesi, siyah-beyazlı taraftarların transfer beklentisini daha da arttırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.