1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GS, Mert Çetin transferi için atağa kalktı!
GS, Mert Çetin transferi için atağa kalktı!

GS, Mert Çetin transferi için atağa kalktı!

Son dönemde ismi Galatasaray ile anılan Mert Çetin transferi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sezon ikinci yarısına daha etkili başlamak isteyen Galatasaray'da gözler Mert Çetin transferine çevrildi. İşte 15 Ocak Galatasaray transfer haberleri...

A+A-

Sezonu şampiyonlukla tamamlamayı hedefleyen Galatasaray yeni transferlerin de kampa yetişmesini istiyor. Fatih Terim’in 1 numaralı isteği olduğu iddia edilen Mert Çetin için görüşmeleri sürdüren yönetim, kulübüyle ve kendisiyle anlaşılması durumunda öncelik yıldız adayı oyuncuya verilecek.

GÖZLER MERT ÇETİN TRANSFERİNDE

Sezonun ikinci yarısında daha güçlü bir savunma hattı ile başlamak isteyen Galatsaray, Mert Çetin'in kiralanması için girişimlerde bulunmuştu. Sezon başı Roma’ya transfer olan ve gelecek vaad eden isimler arasında yer alan Mert Çetin’in Serie A kulüpleri arasında birkaç taliplisi daha olduğu ortaya çıkarken, temaslardan olumsuz sonuç alınmıştı.

Özellikle de yabancı sayısıyla ilgili sorunlar nedeniyle yerli isimleri ön plana almaya başlayan Sarı-Kırmızılılar, Mert Çetin için İtalya'ya ikinci kez çıkarma yapacak. Menacerler vasıtasıyla yapılan görüşmelerde, oyuncunun kiralık oynamaya sıcak baktığı, bu nedenle tekrar Roma'yla masaya oturulacağı öğrenildi.

DİĞER TRANSFER HABERLERİ

Luyindama’nın yerine sol ayaklı stoper arayışında olan Galatasaray’ın Juan Jesus’u kiralamak için harekete geçtiği öğrenildi. (Fotomaç)

Galatasaray’ın göndermek istediği Younes Belhanda için Fransız ekibi Monaco’nun devreye girdiği öne sürüldü. (Fanatik)

Fransız kulübü Lyon, Galatasaray'da kiralık oynayan Seri'nin bonservisi için Fulham'a 12 milyon Euro'luk teklifte bulundu. (Fanatik)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.