1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ & BİLİM

  3. GTA V Premium Edition geliyor!
GTA V Premium Edition geliyor!

GTA V Premium Edition geliyor!

Rockstar Games, Grand Theft Auto V Premium Edition'ı duyurdu. Peki, Grand Theft Auto V Premium Edition, ana oyundan farklı yenilikler sunacak mı?

A+A-

Ender Öztürk

Rockstar Games, tarihinin en çok satan oyunu olan GTA V'i PS3 ve Xbox 360 platformuna getirdikten sonra, PS4, Xbox One ve PC sürümlerini de yayınlamıştı. Mobil ve Nintendo Switch için henüz duyurulmayan GTA V'in, yeni bir sürüm ile karşımıza çıkacağı açıklandı.

Grand Theft Auto V Premium Edition isminde çıkışını gerçekleştirecek olan oyun PlayStation 4Xbox One ve PC platformları üzerinden ulaşılabilir olacak. Peki, yeni GTA V sürümü ana oyundan farklı özellikler sunacak mı?

Açıklamalara göre; Premium Edition yeni hiç bir şey getirmeyecek. Bu sürümde sadece daha önce GTA V için çıkmış tüm içerikler ve 1.000.000 GTA dolarının bulunduğu Criminal Enterprise başlangıç paketi yer alacak.

Criminal Enterprise başlangıç paketinde neler yer alıyor?

Silahlar, Kıyafetler ve Dövmeler: Keskin Nişancı Tüfeği, Makineli Tabanca, Compact Bomba Atar, İthalat/İhracat Kıyafetleri ve Motorcu Dövmeleri

Araçlar: Dune FAV, Maibatsu Frogger, Enus Windsor, Obey Omnis, Coquette Classic, Turismo R, Pegassi Vortex, Huntley S, Western Zombie Chopper, Banshee

Mekanlar: Maze Bank West Yönetim Ofisi, Paleto Forest Silah Deposu, Senora Desert Sahte Para Basım Merkezi, Great Chaparral Motorcu Kulübü ve 1561 San Vitas Street Daire

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.