1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Guardiola’nın başı sakatlıkla dertte!
Guardiola’nın başı sakatlıkla dertte!

Guardiola’nın başı sakatlıkla dertte!

Manchester City'de sakatlıklar kabus oldu! Guardiola'nın elindeki 3 stoperden ikisi sakatlandı. Laporte'tan sonra Stones da sakatlandı.

A+A-

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında oynayacakları Shakhtar Donetsk maçı öncesinde basının karşısına geçti.

İspanyol teknik adam, Aymeric Laporte’un ardından John Stones’un da sakatlandığını ve 4 ile 5 hafta takımdan ayrı kalacağını açıkladı.

Laporte’un sakatlığı sonrasında Norwich maçında sahaya ilk 11 çıkan İngiliz stoper, performansıyla eleştirilerin hedefi olmuştu ancak City’nin elinde sağlıklı stoper olarak Otamendi kaldı.

Guardiola, “Sadece bir tek stoper ile harika bir meydan okuma olacak. Sakat oyuncularımızın oynamadıkları için şikayetçi olamayız. Shakhtar maçında stoperde Fernandinho oynayacak” açıklamasını yaparken genç oyuncular Eric Garcia ile Taylor Harwood-Bellis’in A takımla çalışmalara başlayacağını duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.