1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Güç gösterisi
Güç gösterisi

Güç gösterisi

Süper Lig'in iki güçlü takımı Gençler Birliği ve Cihangir'i zorluk derecesi yüksek bir karşılaşma bekliyor.

A+A-

Levent TEZEL

Süper Lig'in üçüncü haftasında gözler İskele'de olacak. Geçtiğimiz hafta şampiyonluğun güçlü adaylarından Mağusa Türk Gücü'nü mağlup eden Cihangir ile 2-0 mağlup durumdan Yenicami karşısında 2-2'yi yakalayan Gençler Birliği İskele Cumhuriyet Stadı'nda karşı karşıya gelecekler. İki takımın teknik direktörleri tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Topaloğlu: Sahamızda galibiyet istiyoruz

Lige iyi başladıklarını ve elde ettikleri 4 puanla ileriye daha özgüvenle baktıklarını kaydeden Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, özellikle Yenicami maçının ikinci yarısında oynadıkları arzulu, istekli ve sonuç alıcı futbolun kendisini çok memnun ettiğini ifade etti. Topaloğlu aynı futbolu Cihangir maçında da oynamaları gerektiğini söyledi. Cihangir'in çok koşan ve mücadele eden bir takım olduğuna vurgu yapan Topaloğlu, ligde kendi sahalarında oynayacakları 15 maç olduğunu ve Cihangir maçı da dahil olmak üzere hepsinden galibiyet beklediklerini, sahalarında puan kaybına tahammülleri olmadığını dile getirdi.

Kahraman: Kazanmaya gidiyoruz

Lige ilk haftaki Türk Ocağı mağlubiyeti ile başladıklarını hatırlatan teknik direktör Kılıçali Kahraman bu maça fazla takılmadan sahalarında oynayacakları ilk maç olan Mağusa Türk Gücü maçına tüm güçleriyle hazırlandıklarını aktardı. MTG önünde aldıkları 3 puanın moral motivasyonlarını üst düzeye çıkardığını belirten Kahraman, pazartesi itibarıyla da deplasmanda oynayacakları Gençler Birliği maçının hazırlıklarına başladıklarını ifade etti. Gençler Birliği'nin oturmuş bir kadrosu olduğunu ve gücünü bildiklerini belirten Kahraman, zor bir maç olacağının bilincinde olduklarını ancak İskele'ye kazanmaya gideceklerini vurguladı. Ali Öztürk, Kalifa ve Mete'nin sakatlıkları bulunduğunu kaydeden Kahraman, durumlarının maç saati belli olacağını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.