1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Günlük burç yorumu
Günlük burç yorumu

Günlük burç yorumu

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İşle ilgili sıkıntılarınızdan kurtuluyorsunuz. Bu dönemde büyük işler başarabilirsiniz. Pozitif düşünün geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizde ki enerjiyi doğru yönlendirin. İşinizle ilgili konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilir büyü bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz Hedeflerinizi planlı bir şekilde uygulamaya başlayın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İnsanlar size ‘dünyayı sen mi kurtaracaksın’ diyor olabilir. Kurtaracaksanız kurtarın. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu duygusal zekanızı mantıksal zekanızla dengelemek olmalı. Sizler duygularıyla yaşayan hassas ve duyarlı insanlarsınız sizi ruhsal anlamda anlamayan insanların tepkileri ile çok çabuk incinebiliyorsunuz buda sizlerin hak ettiğiniz yere gelmenizi engelliyor.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Yakın çevrenizde yaşanacak kurnazca oyunlara karşı dikkatli olmak yerine dostlarınızı iyi seçin. Başarınızı yaşama karşı duruşunuzu çekemeyen insanların hoş olmayan oyunları ve sözlü saldırıları ile karşılaşabilirsiniz. Sizler özü sözü bir insanlarsınız. Bu gibi durumlara da alışık değilsiniz. Kıskançlık sizler için sadece sevdiğiniz kişi’ ye olan aşkınızdandır.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün işinizle ilgili önemli bir krizi aşarak daha huzurlu çalışacağınız bir ortama ulaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise evli Yengeçler eşinize daha yakın olmaya çalışmalı ona muhalefet etmek yerine onu anladığınızı ve birlikte kararlar almanın ikinize sağlayacağı faydaları anlatarak hareket etmelisiniz. Bekar Yengeçler çekiciliğinizle herkesin ilgi odağı olacaksınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Özel yaşamınızda ise ailenizle ilgili konularda adaletli olmalı ve taraf tutarak haklıyı haksızı birbirine karıştırmadan hareket etmelisiniz. Sevgilinizden duyacağınız sevgi dolu sözler ilişkinizi çok daha keyifli bir hale getirebilir. Geçmişimden bugüne kadar yaşadığım tüm olayları iyisiyle kötüsüyle kabulleniyor ve keşke’lerimi geçmişte bırakmayı seçiyorum.

Haberin devamı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.