1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gurbet olduğumuz için iş vermiyorlar
Gurbet olduğumuz için iş vermiyorlar

Gurbet olduğumuz için iş vermiyorlar

Tuzla’da Nisan-Mayıs 2018 tarihleri arasında suç ortağı ile birlikte 70 adet akü sirkat eden Gökhan Takımcılar, dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı

A+A-

Tuzla’da Nisan-Mayıs 2018 tarihleri arasında suç ortağı olan Özay Takımcılar ile birlikte 70 adet akü sirkat eden ve konu aküleri satarak karşılığında sahtekarlıkla para temin eden zanlı Gökhan Takımcılar, dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Sirkat” ve “Sahtekarlıkla para temini” suçlarıyla ilgili olarak mahkemeye çıkarılan zanlı Takımcılar, davaları görüşülünceye değin 45 günü geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

2 ay sonra tespit edildi

Meselenin tahkikat memuru, zanlı Gökhan Takımcılar’ın 9 Nisan 2018 ile 13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Özay Takımcılar ile birlikte Tuzla’da bulunan Mağusa Belediyesine ait ambar içerisinden 70 adet aküyü sirkat edip Haspolat’ta bulunan bir hurdalığa 2 bin 300 TL’ye satarak sahtekarlıkla para temin ettiklerini açıkladı. Özay Takımcılar’ın 16 Mayıs 2018 tarihinde tutuklandığını ve 25 Mayıs 2018 tarihinde teminata bağlandığını belirten tahkikat memuru, 16 Mayıs 2018 tarihinden itibaren aranan zanlı Gökhan Takımcılar’ın ise 26 Temmuz 2018 tarihinde tespit edilerek tutuklandığını açıkladı. 

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.