1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gürcafer’den Tapu Dairesi grevine destek
Gürcafer’den Tapu Dairesi grevine destek

Gürcafer’den Tapu Dairesi grevine destek

Gürcafer yaptığı yazılı açıklamada, Girne Tapu Dairesi çalışanlarının sahte evrakla üzerine mal geçirme davası ile alakalı olarak yaşanan gözaltılardan dolayı yaptıkları greve destek belirtti

A+A-

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer yaptığı yazılı açıklamada, Girne Tapu Dairesi çalışanlarının sahte evrakla üzerine mal geçirme davası ile alakalı olarak yaşanan gözaltılardan dolayı yaptıkları greve destek belirtti. Açıklama şöyle:

“Girne Tapu Dairesi’nde ‘sahte evrakla üzerine mal geçirme davası’ ile alakalı olarak, Daire çalışanlarının yaşadığı gözaltı olayları hepimizi derinden üzmüştür.

Girne Tapu Dairesi amir ve çalışanlarının, tüm eksiklik ve olumsuzluklara rağmen, ortaya koydukları hoşgörülü ve özverili çalışmaları tüm üyelerimiz tarafından her zaman takdirle karşılanmaktadır.

Böyle bir muameleyi hak etmeyen çalışanların haklı tepkilerini yürekten destekler, Devleti en büyük gelir kapısı olan Tapu Dairelerine gereken önemi göstermeye davet ederiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.