1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gürcafer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı
Gürcafer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

Gürcafer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı, mutlu, eğitimli ve özgür bireyler olarak hayatlarını sürdürmelerini sağlamak biz yetişkinlerin birincil vazifesidir."

A+A-

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı, mutlu, eğitimli ve özgür bireyler olarak hayatlarını sürdürmelerini sağlamak biz yetişkinlerin birincil vazifesidir. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi ve ülkeye faydalı bireyler olmaları bizlerin elindedir. İnanıyorum ki, çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde, ülkesini seven, ufku geniş bir nesil olarak yetiştirmeyi başardıkça geleceğe daha da güvenle bakabileceğiz.

Çocuklarımıza bu anlamlı günü hediye eden Büyük Lider Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi ‘Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.’

Öte yandan, gerek bireysel olarak gerek toplumsal olarak, çocuk hakları konusunda daha fazla hassasiyet göstermemiz gerekmektedir. Hepimizi derinden etkileyen çocuk ihmal ve istismarı, çocuk tacizi ve çocuk işçiliği gibi olaylara karşı önleyici tedbirler alınmalı ve hiçbir şekilde müsamaha gösterilmemelidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, yaşama sevincimiz olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.