1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Guterres-Hristodulidis görüşmesi...BM Sözcüsü: “Görüşme oldukça kısa sürdü”
Guterres-Hristodulidis görüşmesi...BM Sözcüsü: “Görüşme oldukça kısa sürdü”

Guterres-Hristodulidis görüşmesi...BM Sözcüsü: “Görüşme oldukça kısa sürdü”

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcü Yardımcısı Farhan Haq, BM Genel Sekreteri’nin Rum Dışişleri Bakanı ile yaptığı oldukça kısa görüşmede bir dizi konunun yanı sıra Kıbrıs konusunun da ele alınmış olabileceğini söyledi.

A+A-

BM Genel Sekreteri Sözcü Yardımcısı Farhan Haq, dünkü basın toplantısında gazetecilerin sorusu üzerine, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis ile yaptığı görüşmeye de değindi.
Guterres-Hrsitodulidis görüşmesinin çok uzun bir görüşme olmadığını, bu nedenle konuyla ilgili ayrı bir açıklama yapılmayacağını belirten Han, bir soru üzerine, Rum Dışişleri Bakanı ile görüşmede bir dizi konunun yanı sıra Kıbrıs konusunun da ele alınmış olabileceğini söyledi.
Rum bakanın Guterres’e, Rum Yönetimi liderinin görüşmelere yeniden başlamaya hazır olduğu mesajı iletip iletmediğinin sorulması üzerine BM Sözcüsü, “Oldukça kısa olan görüşmeye ilişkin herhangi bir açıklamamız yok” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.