1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “HAK-SEN akademi, herkese eğitim olanakları sağlayacak”
“HAK-SEN akademi, herkese eğitim olanakları sağlayacak”

“HAK-SEN akademi, herkese eğitim olanakları sağlayacak”

Eşit Hak ve Adalet (Hak-Sen) Sendikası’nın yeni Başkanı Eren Büyükoğlu, Haberci’ye bu yılki hedeflerini anlattı ve eksikliklere değindi.

A+A-

Eşit Hak ve Adalet Sendikası’nda (HAK SEN) görev devir teslimi yapıldı. HAK-SEN yeni Başkanı Eren Büyükoğlu oldu. Büyükoğlu görevi devraldıktan sonra HABERCİ’nin sorularını yanıtladı. İzzet Türkmen’in çok kaliteli ve çok değerli bir insan olduğunu söyleyen Büyükoğlu, onun sendikaya adeta kendi çocuğu gibi emek verdiğini ve kendisinin de aynı yoldan ilerleyeceğini ifade etti.

Büyükoğlu, Türkmen’in başkanlık görevini bırakmış olmasına rağmen sendika bünyesinde yer almaya ve çalışmaya devam edeceğini belirterek, bu ülkeyi daha ileriye götürebilmek adına devletin, sendikaların ve halkın hep birlikte mücadele etmesi gerektiğini vurguladı.

Öte yandan, parti gözetmeksizin halkın ‘Yol Yoksa Seyrüsefer Da Yok’ eylemi için bir araya gelmelerini takdir ettiğini söyleyen Büyükoğlu, sendika olarak halka sonsuz destek verdiğini belirtti.

Büyükoğlu, Hak-Sen’in kurumsallaştığı zaman daha iyi hizmet vereceğine inandığını söyleyerek, bununla ilgili önceden çalışmalar başlatan eski Başkan İzzet Türkmen’in izinde yürüyeceğini ve elinden gelen her şeyi yapacağının altını çizdi.

“HAK-SEN AKADEMİ, HERKESE EĞİTİM OLANAKLARI SAĞLAYACAK”

Hak-Sen Başkanı Eren Büyükoğlu, Hak-Sen Akademi altında üyeler ve halka yönelik eğitimler düzenleyecekleri bilgisini vererek, yıllık planların çıktığını ve sırasıyla tüm projeleri gerçekleştireceklerini belirtti.

Sağlık Çalıştayı yaparak tüm müfettişleri bilgilendireceklerini ve daha sonra Orman Dairesi ile bir araya gelerek fidan dikim projesini hayata geçireceklerini aktaran Büyükoğlu, birçok bilgilendirici ve eğitici çalıştayların olacağından söz etti.

Büyükoğlu, eğitim programlarının henüz belirlenmediğini ve hazır olduğu zaman bunu basın açıklamasıyla paylaşacaklarını belirterek, Akademi programı altında hem özelde hem de kamuda çalışanların terfilerde kullanabilecekleri belgeler alacaklarını söyledi.

Haberin devamı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.