1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hale Özdınak anı maçı ile anlıyor
Hale Özdınak anı maçı ile anlıyor

Hale Özdınak anı maçı ile anlıyor

Pera L.Gençler Birliği Spor Kulübü ile Eser Özdınak ve ailesi tarafından organize edilen merhume Hale Özdınak’ı anı maçı ile anılıyor.

A+A-

Pera L.Gençler Birliği Spor Kulübü ile Eser Özdınak ve ailesi tarafından organize edilen merhume Hale Özdınak’ı anı maçı ile anılıyor. Aksa 1.ligde İskele temsilcisi Pera L.Gençler Birliği ile Aksa süper lig ekiplerinden China Bazaar Gençlik Gücü takımları Hale Özdınak anı maçında karşı karşıya geliyor. 18 Eylül Pazar akşamı saat 18:00 de İskele Cumhuriyet stadında oynanacak olan karşılaşmayı Kıbrıs Türk Futbol Federasyonuna bağlı hakemler görev yapacak. Liglerin başlamasına bir hafta kala her iki takımda son durumu görme fırsatı yakalayacağı anı maçının ardından düzenlenecek olan ödül töreninde takımlara kupalar hakemlere plaketler merhume Hale Özdınak’ın eşi Eser Özdınak ve Ailesi, her iki kulübün yetkililer tarafından verilecek. 

Sarınç futbol masterleri ile Özdınak ailesi tarafından daha önce masterler anı maçı ile Hale Özdınak anılıyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.