1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Halkın Partisi’nde iki istifa daha
Halkın Partisi’nde iki istifa daha

Halkın Partisi’nde iki istifa daha

Halkın Partis'nde UBP ile koalisyon hükümeti sonrası istifalar sürüyor.

A+A-

Son olarak kurucu üyelerden Ayşen Kumser ile Orkun Bozkurt, istifalarını duyurdu.

Ayşen Kumser

Ayşen Kumser, Halkın Partisi’nin parti tüğünden uzaklaştığı gerekçesi ile istifa ettiğini duyurdu.

Kumser’in istifa açıklaması şöyle:

“Halkın Partisi Kurucu Üyelerinden biri olarak, bugüne değin Lefkoşa İlçe Yönetim Kurulu üyeliğinden Genel Sekreter Yardımcılığına dek birçok farklı alanda görev yapmış biriyim. Gün geçtikçe Tüzüğümüzde yazdığımız kuruluşumuzdaki amaçlarımızdan aldığımız ve/veya almadığımız birçok kararla uzaklaştığımızı görmekten büyük bir üzüntü duyuyorum. Son zamanlarda yaşanan gelişmeler ve gördüğüm lüzum üzerine, Halkın Partisi Merkez Yürütme Organı üyeliğinden, Parti Meclisi üyeliğinden, partideki diğer tüm görevlerimden ve de parti üyeliğinden istifa ediyorum. Kurucu üyelerinden biri olduğum partimden bu sebeplerle ayrılıyor olmaktan çok ama çok üzgünüm. Bugüne dek beni destekleyen, üzerimde hakkı olan, parti içinde ve parti dışındaki herkese çok teşekkür ederim.”

Orkun Bozkurt

Halkın Partisi Parti Meclisi üyesi Orkun Bozkurt da, yaşanan son gelişmeler ışığında Parti Meclisi üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Haberin devamı için tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.